Angajare videochat, subiect taboo?

Angajare Videochat? De câțiva ani, toată omenirea experimentează diverse standarde și conduite sociale. Odată cu  trecerea timpului, oamenii au început să fie mai deschiși la schimbare și să accepte noutatea. Deși este o caracteristică care mereu la intrigat pe om, noutatea vine și cu dezavantajul de a-l face pe mai  reticent. Oamenii se obișnuiesc cu o anumita rutină, se conformează ideii unui anumit confort și siguranțe, uitând faptul că nimic nu poate evolua dacă ceva nu se schimbă. 

Cu prilej ideii care spune că „fiecare zi e un nou început”, aș vrea să discutăm despre un  subiect taboo pentru unii, banal pentru alții și străin cam pentru toți. Astăzi propun să discutam puțin despre industria videochat-ului și să răspundem cât mai clar  la câteva întrebări: Ce presupune? Ce nivel de confidențialitate îți oferă? Merita să fie blamată pentru nișa de servicii de videochat iasi acoperite? Răspunsul la aceste întrebări dar și multe alte detalii vor fi  parcurse rând pe rând, în cele ce urmează. Așa că, pentru 5 minute, hai să vedem și să ne lămurim ce este cu această industrie. 

Ce presupune practica de videochat? 

Chiar, ce presupune să faci videochat? M-am întâlnit deseori cu oameni care criticau aprig  aceasta meserie chiar dacă nu erau informați cu privire la ce presupune aceasta. Se pare ca ideea  unei întâlniri mai picante în mediul online stârnește rumori printre oameni. 

În primul rând, trebuie subliniem cuvântul de servicii. Prin asta înțeleg că o anumita clasă de  persoane, femei și bărbați, sunt doritori de a experimenta unele servicii și astfel, au anumite nevoi.  Hai să nu mai criticăm atât de aprig faptul ca o anumita industrie satisface nevoile unor clienți. În  fond, atât beneficiar cât și prestatorii sunt implicați de comun acord în acest proces. Iar dacă nu putem acuza alte meserii cu ideea de a fi rușinoase sau denigrante, atunci nu  avem dreptul să o acuzăm nici pe asta. Fiecare angajat depune un efort în acest sens și își câștiga banii în funcție de orele de lucru. Nu e mai bine așa decât să furi? Măcar în acest context toată lumea câștigă. 

Angajare Videochat? Iși doresc doar o independență financiară

Hai să fim puțini mai deschiși și să acceptăm ca videochatul este doar un serviciu la care  apelează oamenii cu anumite nevoi. Chiar dacă multe persoane vor acuza în continuare aceasta  industrie, trebuie sa le spun că cei ce o practică își doresc doar o independență financiară. Iar cei ce  beneficiază sunt doar persoane care au considerat videochat-ul ca fiind cea mai bună varianta pentru  satisfacerea nevilor și dorințelor acestora . 

Așă că, dacă am lămurit cât de cât faptul că (și) aceasta este o meserie ca oricare alta, vreau  să discutăm în continuare despre uzura morală la care s-ar putea expune unii prestatori/prestatoare.  Fiind un job flexibil din punct de vedere al conturării unei identități profesionale, în continuare vom  descrie „uniforma” uni astfel de angajat sau angajate.

Angajare Videochat? Ce nivel de confidențialitate îți oferă? 

Ei bine, unul mare! În cadrul acestei industrii, prestatorii opta la cerere pentru purtarea unei  măști în timpul serviciilor. Unele companii nici măcar nu includ obligativitatea afișării feței în  timpul serviciilor. Astfel, cu acest mic element ce îți garantează confidențialitatea, te vei putea purta  cât mai natural și mai senzual în momentul în care vei discuta cu un client. Știm că pentru tine acesta poate fi doar un job de moment pentru a câștiga niște bani, tocmai  din acest motiv, companiile au venit cu o soluție. 

Cel mai mare avantaj pe care îl vei avea în cazul în care vei dori sa îți începi cariera cu  această profesia este avantajul companiilor de a oferi angajări cu contracte în care este stipulat  ocuparea unui alt post față de cel prestat în mod normal. Companiile din domeniu s-au gândit la faptul ca oamenii ar avea o concepție greșită despre  cineva care a lucrat în industria videochat-ului. Angajatorii s-au gândit la faptul că această meserie  nu va fi mereu una pe termen lung pentru toate persoanele. Așa că, aceștia își pot motiva activitatea  profesională cu un alt post decât cel prestat, unul mai ușor de acceptat de către un alt angajator. 

Merita această industrie să fie blamată? 

Hai sa întrebăm mai simplu: munca cinstită merită să fie blamată? Cred ca toată lumea va  răspunde negativ. Conform constituției, fiecare om ale libertatea de a-și alege meseria pe care  dorește să o presteze. Nu este înjositor să muncim și să ne dorim să ne câștigăm singuri pâinea.  Poate ca singurul inconvenient ce stârnește repulsie în rândul majorității este faptul că referința este o meserie nonconformistă. Ceva care se abate de la standardele societății. Trebuie însă să înțelegem că standardele societății se schimba, oamenii se schimba. Cel mai important lucru este  șa oferim o șansă nu acestei meserii, ci ideii de a înlocui o gândire conservatoare și tradiționalistă cu  una deschisă, gata să fie dispusă la a încerca ceva nou. 

Dacă nu îi blamăm pe cei ce vând alcool, atunci de ce îi blamăm pe cei ce încearcă să ofere  plăcere din spatele unui ecran? Îmi veți spune ca nu este același lucru. Corect, nu este același lucru.Videochatul nu a stârnit violențe domestice, nu a produs accidente rutiere, nu a instigat la  violență. Vreau prin aceasta sa invit orice cititor să își pună o întrebare: videochatul este cea mai  josnică și nocivă activitate pe care o poate face un om? 

Angajare Videochat? Fiecare angajat își asumă ceea ce face!

Cred ca ar trebui să fie apreciat pentru că nu face  nimic ilegal, nu vrea sa facă ceva rău, vrea doar să se poată întreține. Aceste fiind spuse, nu vreau să extind subiectul mai mult decât este cazul. În schimb, vreau  să îndemn orice cititor să se reflecte puțin asupra celor spuse în materialul de mai sus. Vreau să reflecteze puțin la cât este el de permisiv este cu cei din jur. Vreau ca acesta să se întrebe: este ceva  rău în mod obiectiv, în sine? Sau este ceva rău pentru că așa vreau eu să îl văd?

Poate că răspunsul nu este cel mai important lucru la aceste întrebări, poate ca acum cel mai  important este drumul pe care îl parcurgem ca să ajungem la acele răspunsuri. Și pentru că drumul poate fi obositor, te poți așeza în fata unui ecran și să te relaxezi așa cum se  cuvine!

Author avatar
Ramona Simon
https://studiovideochatiasi.ro
Model de videochat, femeie de succes, independenta, cu picioarele pe pamant si leoaica cand vine vorba de ceea ce este sau poate fi al meu! Trainer de reusite si vector de opinie. Haide sa ne cunoastem mai bine!

Post a comment

BONUS 1000€ DE ANGAJARE! VREAU BONUS!
Ai intrebari?
Ai intrebari? Suntem online!
Ai intrebari? Suntem online!